10+ év speciális tapasztalat a kártérítésben

Balesetet szenvedtél, de nem Te voltál a hibás?
Tudtad, hogy akár több 10-, 100 milliós kártérítési összeget is kaphatsz?

Személyi sérülés

A bekövetkező gépjármű balesetek során, (amelyek akár cserbenhagyásos balesetek is lehetnek) sok esetben fordul elő, hogy a károsultak súlyos és kevésbé súlyos sérüléseket szenvednek el. Fontos tudni, hogy az ilyen esetekben a károkozónak (általában a károkozó gépjármű kötelező felelősségbiztosításának) éppúgy helyt kell állnia az okozott károk megtérítésében, mintha “csak” a gépjárműben keletkezett volna kár.

Tapasztalataink szerint gyakran a károsultak nem ismerik a jogaikat vagy nem merik érvényesíteni igényeiket, mert azt gondolják, hogy az elszenvedett személyi sérüléseit előbb vagy utóbb meggyógyulnak, illetve ha táppénzt kapnak, akkor igazából nincs is káruk. Ez a nézőpont azonban egyértelműen helytelen!

A gerinctörés, lebénulás, maradandó egészségromlás, rokkantság, amputáció rosszabb esetben baleseti halál mind-mind, olyan személyi sérülés, mely esetén vagyoni és nem vagyoni kártérítés követelhető.

Egy hölgy az egészséges kezével tartja a begipszelt kezét.

Sokan nem tudják, hogy akár egy könnyű sérülésnek is komoly szövődményei lehetnek. Az elszenvedett személyi sérülést, minden alkalommal egy hosszútávú gyógyulási folyamat követi, amely – bár apró tételekből álló – számottevő kiadást fog eredményezni a károsult számára.

Lényeges, hogy személyi sérüléses baleset esetén a kellő tudás és szakmai hozzáértéssel legyen kezelve kárigénye, hiszen már annak összeállítása is komoly nehézségekbe ütközhet.

Tudja, hogy mekkora az a maximális kártérítési összeg, amelyet személyi sérülés után kaphat?

Most ingyenesen megvizsgáljuk ügyét!

Mit tegyen, ha személyi sérülést szenvedett?

A legfontosabb tanács, amit adhatunk: ne hősködjön! Még ha csekélynek is tűnik személyi sérülése, később komoly problémák forrása lehet egy olyan testi károsodás, amelyet nem kezelnek időben. Éppen ezért mindenképpen értesítse a rendőrséget, illetve a mentőket!
Mindemellett így a későbbiekben alá tudja támasztani, hogy sérülése valóban a szóban forgó balesetből szerezte, nem pedig egy másikból. A biztosító társaságok előszeretettel hivatkoznak az okozati összefüggés hiányára, mely gyakorlatilag azt jelenti, hogy Ön csak minimális kártérítési összegre lesz jogosult.

Felismerhetetlenségig összetört autó utasterét helyszíneli a kiérkező rendőr.

Személyi sérülés után egy pontos, részletes és bizonyítékokkal alátámasztott kárigényt kell benyújtani a biztosító társaság részére, amely összeállítása önmagában sem könnyű feladat. Tisztában kell lenni azzal, hogy a benyújtott kárigény minősége határozza meg az elérhető kártérítési összeg nagyságát, ennek következtében nem mindegy, hogy azt ki, milyen körülmények között, milyen formában nyújtja be.

A kárigény benyújtását követően a biztosító azt – jellemző módon igen hosszadalmasan – megvizsgálja (adott esetben szakértők bevonásával) és kialakítja álláspontját, melyet természetesen közöl a károsulttal. Ilyenkor a károsultnak lehetősége van, hogy a biztosító ajánlatát elfogadja, vagy „perre” megy igényével.

Miben segíthetük Önnek személyi sérülés esetén?

Szakemberekből álló, profi csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik kártérítési ügyek terén, ezért képesek vagyunk megszerezni Önnek a lehető legmagasabb kártérítési összeget, a lehető legrövidebb időn belül. Személyi sérülése során elszenvedett kárait felmérjük és egy olyan szakszerű kárigénnyel élünk a biztosító társaság irányába, amely az Ön érdekeit védi.

A fentieken túl széleskörű kárrendezésitapasztalatokkal rendelkező kollégáink már a kezdetektől segítségére vannak jogos kárának az érvényesítésében. Ennek érdekében – amennyiben igényli – képviseljük a biztosító társasággal és a károkozóval szemben, ráadásul úgy, hogy tevékenységünkért cserébe csupán sikerdíjat számítunk fel. Tehát Önnek semmiféle anyagi kockázata nincs, hiszen nem kérünk előre pénzt az Ön jogi képviseletéhez, az munkadíjat csakis a sikeres kártérítési eljárás után számoljuk fel.

Felismerhetetlenségig összetört autó utasterét helyszíneli a kiérkező rendőr.

Balesetet szenvedtél, és hiába nem Te vagy hozzátartozód volt a hibás, szerinted nem kaptál megfelelő kártérítést?

Szeretnéd megtudni, hogy mégis mennyit kaphatsz?

Vegyél részt ingyenes tanácsadásunkon! Csak add meg az adataidat, és szakértőink tájékoztatnak a lehetőségekről!

Balesetet szenvedtél, de nem Te voltál a hibás?
Tudtad, hogy akár több 10-, 100 milliós kártérítési összeget is kaphatsz?

A kimondottan kártérítési ügyekre szakosodott kollégáink most ingyenesen megvizsgálják az ügyedet, és elmondják, mi történhet!

Kártérítésért kapott összeg. Ez akár több 10-, 100 millió ft is lehet.

Kérjük válaszolj az alábbi két kérdésünkre, hogy lássuk, milyen baleset történt!

Milyen balesetet szenvedtél vagy szenvedett a hozzátartozód?

Milyen személyi vagy anyagi kárral járt a baleset?

Köszönjük a válaszaidat, VÁRJ!
Érdekelnek azok a tippek, amikkel megelőzheted, hogy a munkáltatód, vagy a biztosító átverjen?
Akkor add meg az email címed, és töltsd le ingyenes tippjeinket, amik baleset esetén akár több 10, de akár 100 millió forintot is érhet Neked!
Ne feledd, nem csak tippeket adunk, SEGÍTENI is tudunk!

Hogyan? Add meg adataidat, és mi megválaszoljuk a kérdéseidet, ingyenes személyes jogi tanácsadást kapsz profi szakembereinktől! Szabad helyeink gyorsan betelnek, úgyhogy jelentkezz mihamarabb!

Kérjük, add meg adataidat!