10+ év speciális tapasztalat a kártérítésben

Balesetet szenvedtél, de nem Te voltál a hibás?
Tudtad, hogy akár több 10-, 100 milliós kártérítési összeget is kaphatsz?

Halálos közlekedési baleset

“Férjem motorbalesetben hunyt el. Két kiskorú gyermekemet egyedül kell nevelnem ezután.” M. Ildikó

Hatalmas tragédia ér egy családot, amikor a hozzátartozójuk egy értelmetlen közlekedési balesetben veszti életét. Sajnos a szigorúbb közúti szabályozások ellenére a halálos kimenetellel járó közlekedési balesetek nem csökkennek. Szörnyű, de a közlekedési balesetben elhunytak sok esetben áldozatok, hiszen gyakran más hibájából veszítik el életüket.

Egy óvatlan pillanatban bekövetkező súlyos baleset akár egész családokat tönkre tud tenni. A következményei igen sokfélék lehetnek egy halálos közúti balesetnek. A házastársat, szülőket és gyerekeket is egyaránt megviseli a tragédia. Az esetek többségében azonban nem csak hatalmas érzelmi veszteség, hanem súlyos anyagi hátrány is éri a családot.

Egy ilyen tragédiát nem lehet jóvá tenni pénzzel, ugyanakkor az anyagi károk enyhítése is fontos szempont. A jogos kártérítéshez viszont csak ritkán jutnak hozzá a családtagok. A biztosító sajnos a saját érdekeit nézi és nem, vagy csak alig szeretne fizetni. Nagyon fontos tehát, hogy a tragédia után ne károsítson meg minket a biztosító is azzal, hogy kevesebb kártérítést ad, mint arra jogosultak lennénk.

Sok esetben a biztosítók csak töredékét fizetik ki a jogos kártérítésnek, ezzel akár több 10, akár 100 millióktól is megfosztják a rokonokat!

Halálos közúti baleset esetén miben segít egy szakértő?

Minden esetben kérjük szakértő segítségét, aki magabiztosan segít kiigazodni a jogszabályokban és tisztában van a résztvevők jogaival és kötelességeivel!

A közlekedési balesetben kiemelt fontosságú megállapítani, hogy mi okozta a tragédiát, ki a felelős. Előfordulhat, hogy a baleset cserbenhagyás miatt következik be. Sajnos sok esetet említhetnénk, amikor a baleset jegyzőkönyvét pontatlanul vették fel, és nem a valóságnak megfelelő adatokat írták bele. Ez olykor figyelmetlenségből adódik, viszont néha a felelősség elhárítása végett. Egy rosszul felvett jegyzőkönyvön akár milliók is múlhatnak, továbbá az elhunyt emlékét is besározhatják vele.

Tudta, hogy a kártérítés összegét meghatározza az elhunyt életkora, a bekövetkezett anyagi veszteség, a temetési költségek és utazási költség is?

Ezen kívül az elhunyt által eltartottak számára megítélhető még a tartáspótló járadék. Ez abban jelent segítséget, hogy a károsultak a baleset előtti életszínvonalukon tovább tudjanak élni. Erre a járadékra jogosult lehet gyermek, szülő, házastárs is.

Éppen ezért fontos, hogy halálos közlekedési baleset megtörténtekor konzultáljunk egy szakértővel, hogy mire kell figyelni, mik a jogaink és mi a kötelességünk. Egy baleseti jogász szakértelme és tapasztalata több esetben több millió forintot jelentett.

Ha Ön bizonytalan a kártérítés összegét, illetve az eljárás folyamatát tekintve, kérje ingyenes tanácsadásunkat! Ne feledje, hogy a kártérítés nem ajándék vagy alamizsna, hanem jogosan jár!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk kártérítési igénye érvényesítésében! Kérjen ingyenes konzultációt!

Balesetet szenvedtél, és hiába nem Te vagy hozzátartozód volt a hibás, szerinted nem kaptál megfelelő kártérítést?

Szeretnéd megtudni, hogy mégis mennyit kaphatsz?

Vegyél részt ingyenes tanácsadásunkon! Csak add meg az adataidat, és szakértőink tájékoztatnak a lehetőségekről!

Balesetet szenvedtél, de nem Te voltál a hibás?
Tudtad, hogy akár több 10-, 100 milliós kártérítési összeget is kaphatsz?

A kimondottan kártérítési ügyekre szakosodott kollégáink most ingyenesen megvizsgálják az ügyedet, és elmondják, mi történhet!

Kártérítésért kapott összeg. Ez akár több 10-, 100 millió ft is lehet.

Kérjük válaszolj az alábbi két kérdésünkre, hogy lássuk, milyen baleset történt!

Milyen balesetet szenvedtél vagy szenvedett a hozzátartozód?

Milyen személyi vagy anyagi kárral járt a baleset?

Köszönjük a válaszaidat, VÁRJ!
Érdekelnek azok a tippek, amikkel megelőzheted, hogy a munkáltatód, vagy a biztosító átverjen?
Akkor add meg az email címed, és töltsd le ingyenes tippjeinket, amik baleset esetén akár több 10, de akár 100 millió forintot is érhet Neked!
Ne feledd, nem csak tippeket adunk, SEGÍTENI is tudunk!

Hogyan? Add meg adataidat, és mi megválaszoljuk a kérdéseidet, ingyenes személyes jogi tanácsadást kapsz profi szakembereinktől! Szabad helyeink gyorsan betelnek, úgyhogy jelentkezz mihamarabb!

Kérjük, add meg adataidat!