10+ év speciális tapasztalat a kártérítésben

Balesetet szenvedtél, de nem Te voltál a hibás?
Tudtad, hogy akár több 10-, 100 milliós kártérítési összeget is kaphatsz?

Rólunk

A Baleseti-kártérítés.com olyan profi jogi szakértő partnerekkel dolgozik, akik csak és kizárólag kártérítésekkel foglalkoznak. A kifejezetten baleseti kártérítési ügyekre szakosodott specialistáink​ nem hagyják egyedül ügyfeleiket a biztosítókkal és károkozókkal szemben, vállalják a problémás ügyeket ​is. Sikerdíjas szolgáltatás fejében vállalják az ügyeket, amely azt jelenti, nem kérnek előre pénzt ügyfeleink jogi képviseletéhez, tehát az ügyvédi munkadíjat csakis a sikeres kártérítési eljárás után​ számoljuk fel.

Baleseti kártérítés szakértő logója.

Baleseti kártérítési ügyekre specializálódott szakértői csapatunk teljes mellszélességgel kiáll ügyfeleiért, és évek hosszú sora alatt megszerzett szakmai tudásával az elérhető legmagasabb kártérítést éri el, a lehető legrövidebb időn belül. Szolgáltatásunk során a balesetével elszenvedett károkat felmérjük, melynek alapján egy olyan kárigénnyel élünk a biztosító társaságok irányába, mely maximálisan ügyfeleink érdekeit védik. Kollégáink már a kezdetektől segítségére vannak jogos kárának érvényesítésében, így hasznos segítségére lehetnek, mivel a kártérítés megfizetését sok esetben szakértői véleménynek kell megelőlegeznie.

Miért jobb, ha jogi szakértőnk képviseli az Ön érdekeit? Miért jobb, ha minket választ?

  • Mert szakértőink kifejezetten baleseti kártérítési ügyekre specializálódtak, több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen.
  • Mert nem az Ön ügye lesz az első kártérítési ügyünk ​ebben az évben.
  • Mert a kártérítési jogszabályok folyamatosan változnak, ​ezeket nyomon követjük, így nem kerüli el semmi újdonság a figyelmünket.
  • Mert megfelelő szakértői kapcsolatokkal rendelkezünk ​a kártérítések területén.
  • Mert díjmentes tanácsadást és kárigényfelmérést vállalunk.
  • Mert az ügyintézés és a tanácsadás Önnek semmilyen előzetes költséggel nem jár, munkánkért kizárólag sikerdíjat számítunk fel. Tehát Ön csak akkor fizet, ha sikerre vittük kártérítési ügyét.
  • Mert együttműködő szakszervizeinknél kedvezményes áron végeztetheti gépjárművén a javításokat.

Rólunk mondták

“A Baleseti-kártérítés.com munkatársai segítettek elérni azt a rendkívül magas kártérítési összeget, amely segítségével komoly munkahelyi balesetem után is teljes életet élhetek!” – W. Ferenc

“Feleségem halála után egyedül maradtam lányaimmal. Sok ügyvéd nem akarta vállalni ügyünket annak problémás mivolta miatt, de a Baleseti-kártérítés.com szakemberei nem hagytak minket magunkra. Gyerekeim számára magas kártérítési összeget ítéltek meg, így legalább anyagilag nem kell nélkülözniük a jövőben.” – O. György

Balesetet szenvedtél, és hiába nem Te vagy hozzátartozód volt a hibás, szerinted nem kaptál megfelelő kártérítést?

Szeretnéd megtudni, hogy mégis mennyit kaphatsz?

Vegyél részt ingyenes tanácsadásunkon! Csak add meg az adataidat, és szakértőink tájékoztatnak a lehetőségekről!

Balesetet szenvedtél, de nem Te voltál a hibás?
Tudtad, hogy akár több 10-, 100 milliós kártérítési összeget is kaphatsz?

A kimondottan kártérítési ügyekre szakosodott kollégáink most ingyenesen megvizsgálják az ügyedet, és elmondják, mi történhet!

Kártérítésért kapott összeg. Ez akár több 10-, 100 millió ft is lehet.

Kérjük válaszolj az alábbi két kérdésünkre, hogy lássuk, milyen baleset történt!

Milyen balesetet szenvedtél vagy szenvedett a hozzátartozód?

Milyen személyi vagy anyagi kárral járt a baleset?

Köszönjük a válaszaidat, VÁRJ!
Érdekelnek azok a tippek, amikkel megelőzheted, hogy a munkáltatód, vagy a biztosító átverjen?
Akkor add meg az email címed, és töltsd le ingyenes tippjeinket, amik baleset esetén akár több 10, de akár 100 millió forintot is érhet Neked!
Ne feledd, nem csak tippeket adunk, SEGÍTENI is tudunk!

Hogyan? Add meg adataidat, és mi megválaszoljuk a kérdéseidet, ingyenes személyes jogi tanácsadást kapsz profi szakembereinktől! Szabad helyeink gyorsan betelnek, úgyhogy jelentkezz mihamarabb!

Kérjük, add meg adataidat!