10+ év speciális tapasztalat a kártérítésben

Balesetet szenvedtél, de nem Te voltál a hibás?
Tudtad, hogy akár több 10-, 100 milliós kártérítési összeget is kaphatsz?

Halálos munkahelyi baleset

“Tartálytisztítás közben halt meg férjem. Az üzem először a felét sem akarta fizetni. A férjem nem kapom vissza, de a 4,5 millió forintos kárpótlásból fiamat tudtam támogatni egyetemi évei alatt és elindítani az életben. – V. Mária

Sajnos a munkahelyi balesetek nagyon sok családot megfosztottak szeretteiktől. Semmi nem pótolhatja az elveszített családtagot. Az érzelmi tragédián nem enyhít, de a kártérítés jelentős anyagi segítséget nyújt a nehéz időszakban. Sajnos a biztosító törekszik rá, hogy minél kisebb összeget kelljen kifizetnie, ezzel a hozzátartozók gyakran akár több millióktól esnek el.

Tudta, hogy akkor is járhat kártérítés, ha részben az áldozat hibájából történt a baleset? Sok biztosító és munkahely visszaél a családot ért érzelmi sokkal, és próbálják eltussolni a maguk felelősségét. Ezzel pedig a tragédia mellett anyagilag is megkárosítják az áldozat családját.

Sok esetben a biztosítók csak töredékét fizetik ki a jogos kártérítésnek, ezzel több 10, akár 100 millióktól fosztják meg a rokonokat.

Hozzátartozója halálos munkahelyi balesetet szenvedett?

Kérje baleseti jogászunk segítségét, és tudja meg, hogy mennyi a maximális kártérítés, amit kaphat!

Mi a teendő halálos munkahelyi baleset során?

A balesetek során először is a körülményeket kell megvizsgálni. Volt-e balesetvédelmi oktatás? Megfelelő volt-e a munkahely és munkakörülmények biztosítása? Eleget tettek-e maradéktalanul az előírásoknak?

A balesetről minden esetben kötelesek jegyzőkönyvet készíteni és az illetékes hatóságokat értesíteni. Sok munkaadó próbálja megtéveszteni az áldozat családját és az elhunyt felelősségét bizonyítani. A körülmények kivizsgálása érzelmileg is felkavarhatja a családtagokat és gyakran nem jár eredménnyel. Mindenképpen kérjük szakértő segítségét ebben.

Tudta, hogy Magyarországon tavaly 10 százalékkal nőtt a munkahelyi balesetek száma? A biztosítóknak pedig az az érdeke, hogy ne fizessék ki a jogos kártérítést. Sajnos előfordul, hogy az illetékes nem tájékoztatja megfelelően a családtagokat, emiatt pedig kártérítési igényüket sem tudják benyújtani.

Ha munkahelyi baleset történt, akkor ragaszkodjunk hozzá, hogy a hivatalos jegyzőkönyv a legapróbb részleteket is tartalmazza. A jegyzőkönyv azért fontos, mert a felelős és a kártérítés összegének a megállapítása a baleseti jegyzőkönyv alapján zajlik.

Sajnos sok történetről tudunk, ahol, a munkáltató megígéri az elhunyt családjának, hogy ha nem viszi jogi útra az esetet, illetve nem nem töltik ki a valóságnak megfelelően a jegyzőkönyvet, akkor az elhunyt családtagjai minden őket illető kárpótlást és eltartást megkapnak, sőt, még jobban is járnak… SOHA ne menjünk bele ilyen alkuba! Hiába az akár évtizedes ismeretség, a munkaadó akkor lesz igazán korrekt, ha nem áll a törvényszerű eljárás útjába.

Ha Ön bizonytalan a kártérítés összegét, illetve az eljárás folyamatát tekintve, kérje ingyenes tanácsadásunkat!

Balesetet szenvedtél, és hiába nem Te vagy hozzátartozód volt a hibás, szerinted nem kaptál megfelelő kártérítést?

Szeretnéd megtudni, hogy mégis mennyit kaphatsz?

Vegyél részt ingyenes tanácsadásunkon! Csak add meg az adataidat, és szakértőink tájékoztatnak a lehetőségekről!

Balesetet szenvedtél, de nem Te voltál a hibás?
Tudtad, hogy akár több 10-, 100 milliós kártérítési összeget is kaphatsz?

A kimondottan kártérítési ügyekre szakosodott kollégáink most ingyenesen megvizsgálják az ügyedet, és elmondják, mi történhet!

Kártérítésért kapott összeg. Ez akár több 10-, 100 millió ft is lehet.

Kérjük válaszolj az alábbi két kérdésünkre, hogy lássuk, milyen baleset történt!

Milyen balesetet szenvedtél vagy szenvedett a hozzátartozód?

Milyen személyi vagy anyagi kárral járt a baleset?

Köszönjük a válaszaidat, VÁRJ!
Érdekelnek azok a tippek, amikkel megelőzheted, hogy a munkáltatód, vagy a biztosító átverjen?
Akkor add meg az email címed, és töltsd le ingyenes tippjeinket, amik baleset esetén akár több 10, de akár 100 millió forintot is érhet Neked!
Ne feledd, nem csak tippeket adunk, SEGÍTENI is tudunk!

Hogyan? Add meg adataidat, és mi megválaszoljuk a kérdéseidet, ingyenes személyes jogi tanácsadást kapsz profi szakembereinktől! Szabad helyeink gyorsan betelnek, úgyhogy jelentkezz mihamarabb!

Kérjük, add meg adataidat!