10+ év speciális tapasztalat a kártérítésben

Balesetet szenvedtél, de nem Te voltál a hibás?
Tudtad, hogy akár több 10-, 100 milliós kártérítési összeget is kaphatsz?

Gépjárműkár kártérítési eljárás

Ide tartoznak azon károk, melyek a közlekedési balesetek során, „csupán” a gépjárműben, gépjárművön keletkeznek. Ebben az esetben a károkozó gépjármű felelősségbiztosítójának a károsult gépjárműben keletkezett valamennyi kárt (javítási költség, totálkár esetén a káridőponti értéket, értékcsökkenést, stb.) meg kell térítenie. Ezen kívül természetesen meg kell téríteni az egyéb igazolható károkat is, melyek igen sokfélék lehetnek. Ha cserbenhagyás történik, más szabályok az irányadóak, főleg, ha ismeretlen a cserbenhagyó. 

Összetört autó az útról lehajtva.

Tapasztalataink alapján a leggyakoribb „egyéb” igényként a bérgépkocsi költségét, a sérült gépkocsi szállítási költségét, illetőleg az úgynevezett értékcsökkenés megtérítését követelik a károsultak, azonban ez nem zárja ki, hogy egyéb további igények is érvényesíthetők legyenek (kiesett megrendelések, elmaradt munkák, hitel vagy lízing szerződések felmondási díjai, stb…)

Gépjárműkár keletkezett?

Szeretne élni a kártérítés lehetőségével, de bizonytalan az eljárást illetően?

Mire ügyeljen gépjárműkár esetén?

Gépjárműkár esetén a leggyakoribb vita a károsult és – jellemzően – a károkozó biztosítója között a baleseti mechanizmus megítélése és a fizetendő kártérítés összege szokott lenni. Érdemes tisztában lenni azzal, hogy a biztosító minden egyes bejelentett kárigényt kivizsgál (jellemzően szakértői apparátussal), és saját belátása szerint ítéli meg, hogy kifizeti-e a kártérítés összegét, vagy sem. Fontos és lényeges tehát, hogy milyen nyilatkozatot tesz a kárrendezési eljárás elején, mert ez a későbbiekben meghatározza a kártérítés megfizetését! Lényeges tudni továbbá azt is, hogy a biztosító úgynevezett kárszámítást végez a kárbejelentés után (némely esetben több hónapig!), azonban a károsultat már a baleset napjától kamat is megilleti.

kárbejelentő lap főoldala

Amennyiben a biztosító – vitás felelősség esetén! – jogerős szabálysértési határozathoz köti a kártérítés megfizetését, abban az esetben polgári pert kezdeményezhet a biztosítóval szemben, mivel a kártérítés megfizetésének nem feltétele a rendőrségi határozat, még abban az esetben sem, ha abban éppenséggel a „károsultat” teszik felelőssé a baleset bekövetkezéséért.

Szakemberekből álló csapatunk teljes mellszélességgel kiáll ügyfeleiért és szakmai tapasztalatával az elérhető legmagasabb kártérítés megfizetését éri el a lehető legrövidebb időn belül! Gépjárműkára keletkezett?

Miben segíthetünk gépjárműkár esetén?

A BalesetI-kártérítés.com olyan profi jogi szakértő partnerekkel dolgozik, akik csak és kizárólag kártérítési ügyekkel foglalkoznak. Kifejezetten baleseti kártérítésekre szakosodott specialistáink​ nem hagyják egyedül ügyfeleiket a biztosítókkal és károkozókkal szemben, vállalják a problémás ügyeket ​is. Sikerdíjas szolgáltatás fejében vállalják az ügyeket, amely azt jelenti, nem kérünk előre pénzt ügyfeleink jogi képviseletéhez, az ügyvédi munkadíjat csakis a sikeres kártérítési eljárás után​ számoljuk fel.

Egy csokor virág háttérben egy sírkővel.

Első sorban a balesetével elszenvedett kárait felmérjük, melynek alapján egy olyan kárigénnyel élünk a biztosító társaságok irányába, mely teljes mértékben az Ön érdekeit védik. A fentieken túl széleskörű kárrendezési tapasztalatokkal rendelkező kollégáink már a kezdetektől segítségére lesznek jogos kárának az érvényesítésében.

Kérdése van gépjárműkárát illetően?

Ha Ön bizonytalan kártérítésének összegét, illetve az eljárás folyamatát tekintve, keressen minket a Kapcsolat menüben található elérhetőségek valamelyikén – hívjon telefonon vagy írjon e-mailt – , és készséggel válaszolunk kérdéseire. Vegye igénybe szolgáltatásunkat!

Balesetet szenvedtél, és hiába nem Te vagy hozzátartozód volt a hibás, szerinted nem kaptál megfelelő kártérítést?

Szeretnéd megtudni, hogy mégis mennyit kaphatsz?

Vegyél részt ingyenes tanácsadásunkon! Csak add meg az adataidat, és szakértőink tájékoztatnak a lehetőségekről!

Balesetet szenvedtél, de nem Te voltál a hibás?
Tudtad, hogy akár több 10-, 100 milliós kártérítési összeget is kaphatsz?

A kimondottan kártérítési ügyekre szakosodott kollégáink most ingyenesen megvizsgálják az ügyedet, és elmondják, mi történhet!

Kártérítésért kapott összeg. Ez akár több 10-, 100 millió ft is lehet.

Kérjük válaszolj az alábbi két kérdésünkre, hogy lássuk, milyen baleset történt!

Milyen balesetet szenvedtél vagy szenvedett a hozzátartozód?

Milyen személyi vagy anyagi kárral járt a baleset?

Köszönjük a válaszaidat, VÁRJ!
Érdekelnek azok a tippek, amikkel megelőzheted, hogy a munkáltatód, vagy a biztosító átverjen?
Akkor add meg az email címed, és töltsd le ingyenes tippjeinket, amik baleset esetén akár több 10, de akár 100 millió forintot is érhet Neked!
Ne feledd, nem csak tippeket adunk, SEGÍTENI is tudunk!

Hogyan? Add meg adataidat, és mi megválaszoljuk a kérdéseidet, ingyenes személyes jogi tanácsadást kapsz profi szakembereinktől! Szabad helyeink gyorsan betelnek, úgyhogy jelentkezz mihamarabb!

Kérjük, add meg adataidat!