Személyi sérüléssel járó közúti baleset

“A Baleseti-kártérítés.com munkatársai segítettek elérni azt a magas kártérítési összeget, amely segítségével a közúti baleset után is teljes életet élhetek!” B.József

közúti balesetGyakran előfordul, hogy a közlekedési balesetek során a károsultak súlyos és kevésbé súlyos testi sérüléseket szenvednek el. Lényeges tudni ebben az esetben, hogy a károkozónak (illetőleg a károkozó felelősségbiztosításának) ugyanúgy helyt kell állnia az okozott károk megtérítése vonatkozásában, mintha „csak” a gépjármű tört volna össze.

Tapasztalataink szerint sok esetben maguk a károsultak sem tudják, vagy nem merik ezen irányú igényüket érvényesíteni, mivel azt gondolják, hogy előbb vagy utóbb meggyógyulnak, vagy ha táppénzt kapnak, akkor igazából nincs is káruk. Ezen felfogás azonban súlyosan téves! Sok esetben maguk a károsultak sincsenek tisztában azzal, hogy az elszenvedett testi sérüléseik (pl: csonttörés, szalagszakadás, stb.) milyen hosszantartó gyógyulási folyamat kezdetét jelentik, mely során – bár sok apró tételből álló –, de tetemes mennyiségű kiadásuk fog keletkezni.

Az egyik legfontosabb dolog, hogy személyi sérüléssel járó közúti baleset esetén kellő tudással és szakmai hozzáértéssel kezeljék a kárigényt, hiszen már annak összeállítása is komoly nehézségekbe ütközhet.

   

 

Mit tegyen, ha közlekedési balesetben megsérül?

közúti balesetElsődlegesen ne hősködjön! Mindenképpen értesítse a rendőrséget, illetve a mentőket, mivel sérülése, akármennyire csekélynek is tűnik, nagyon súlyos problémák forrása lehet a későbbiekben. Nem utolsó sorban pedig így a továbbiakban is alá tudja támasztani, hogy a sérüléseit akkor, abból a balesetből szerezte. Tapasztalataink alapján a kárt rendező biztosítótársaságok előszeretettel hivatkoznak az okozati összefüggés hiányára, mely gyakorlatilag azt jelenti, hogy nem fognak kártérítést fizetni. Éppen ezért, a személyi sérülés után pontos, részletes és alátámasztott kárigényt kell benyújtani a biztosítótársaság részére, mivel az ebből eredő károk lényegesen meghaladhatják például a sérült gépjármű árát is. Lényeges tudni, hogy kárigényének minősége határozza meg az elérhető kártérítés összegét, melyből eredően nem mindegy hogy azt ki, milyen körülmények között, milyen formában nyújtja be! A kárigény benyújtását követően a biztosító azt – jellemző módon igen hosszadalmasan – vizsgálja (adott esetben szakértők bevonásával) és alakítja ki álláspontját, melyet természetesen közöl a károsulttal is. Ilyenkor a károsultnak lehetősége van, hogy a biztosító ajánlatát elfogadja, vagy „perre” is mehet igényével.

A balesetben súlyosabb sérülést szenvedett, és a biztosító által felajánlott összeg úgy érzi még a lábadozás során felmerülő költségekre sem elég? Most ingyenesen megvizsgáljuk ügyét!

Visszahívást kérek!

 

Miben segíthetünk személyi sérüléssel járó közúti baleset esetén?

közúti balesetA Baleseti-kártérítés.com olyan profi jogi szakértő partnerekkel dolgozik, akik csak és kizárólag kártérítési ügyekkel foglalkoznak. Kifejezetten baleseti kártérítésekre szakosodott specialistáink​ nem hagyják egyedül ügyfeleiket a biztosítókkal és károkozókkal szemben, vállalják a problémás ügyeket ​is. Sikerdíjas szolgáltatás fejében vállalják az ügyeket, amely azt jelenti, nem kérünk előre pénzt ügyfeleink jogi képviseletéhez, az ügyvédi munkadíjat csakis a sikeres kártérítési eljárás után​ számoljuk fel.

Első sorban a balesetével elszenvedett kárait felmérjük, melynek alapján egy olyan kárigénnyel élünk a biztosító társaságok irányába, mely teljes mértékben az Ön érdekeit védik. A fentieken túl széleskörű kárrendezési tapasztalatokkal rendelkező kollégáink már a kezdetektől segítségére lesznek jogos kárának az érvényesítésében. Szakemberekből álló csapatunk teljes mellszélességgel kiáll ügyfeleiért és évek hosszú sora alatt megszerzett szakmai tudásával az elérhető legmagasabb kártérítés megfizetését éri el a lehető legrövidebb időn belül.

 

Kérdése van személyi sérüléssel járó közlekedési balesetét illetően?

Ha Ön bizonytalan kártérítésének összegét, illetve az eljárás folyamatát tekintve, keressen minket a Kapcsolat menüben található elérhetőségek valamelyikén – hívjon telefonon vagy írjon e-mailt – , és készséggel válaszolunk kérdéseire. Vegye igénybe szolgáltatásunkat!