10+ év speciális tapasztalat a kártérítésben

Balesetet szenvedtél, de nem Te voltál a hibás?
Tudtad, hogy akár több 10-, 100 milliós kártérítési összeget is kaphatsz?

Személyi sérüléssel járó közúti baleset

“A Baleseti-kártérítés.com munkatársai segítettek elérni azt a magas kártérítési összeget, amely segítségével a közúti baleset után is teljes életet élhetek!” B.József

Gyakran előfordul, hogy a közlekedési balesetek során a károsultak súlyos és kevésbé súlyos testi sérüléseket szenvednek el. Lényeges tudni ebben az esetben, hogy a károkozónak (illetőleg a károkozó felelősségbiztosításának) ugyanúgy helyt kell állnia az okozott károk megtérítése vonatkozásában, mintha „csak” a gépjármű tört volna össze.

Autóbalesethez kiérkezett mentők mentenek az anyósülés felől.

Tapasztalataink szerint sok esetben maguk a károsultak sem tudják, vagy nem merik ezen irányú igényüket érvényesíteni, mivel azt gondolják, hogy előbb vagy utóbb meggyógyulnak, vagy ha táppénzt kapnak, akkor igazából nincs is káruk. Ezen felfogás azonban súlyosan téves! Sok esetben maguk a károsultak sincsenek tisztában azzal, hogy az elszenvedett testi sérüléseik (pl: csonttörés, szalagszakadás, stb.) milyen hosszantartó gyógyulási folyamat kezdetét jelentik, mely során – bár sok apró tételből álló –, de tetemes mennyiségű kiadásuk fog keletkezni.

Az egyik legfontosabb dolog, hogy személyi sérüléssel járó közúti baleset esetén kellő tudással és szakmai hozzáértéssel kezeljék a kárigényt, hiszen már annak összeállítása is komoly nehézségekbe ütközhet.

Mi SEGÍTÜNK Neked!

Ha balesetet szenvedtél, ahol megsérültél, és nem Te voltál a hibás,
akkor akár több 10-, 100 millió forintos kártérítést is kaphatsz!

A kártérítés megfizetését törvény írja elő!

Kérd profi kártérítési szakértőink segítségét!

Kattints a gombra!

Elsődlegesen ne hősködjön! Mindenképpen értesítse a rendőrséget, illetve a mentőket, mivel sérülése, akármennyire csekélynek is tűnik, nagyon súlyos problémák forrása lehet a későbbiekben. Ha cserbenhagyás történt, akkor még fontosabb a rendőrség azonnali értesítése és ha lehet, tanúk keresése! Nem utolsó sorban pedig így a továbbiakban is alá tudja támasztani, hogy a sérüléseit akkor, abból a balesetből szerezte. Tapasztalataink alapján a kárt rendező biztosítótársaságok előszeretettel hivatkoznak az okozati összefüggés hiányára, mely gyakorlatilag azt jelenti, hogy nem fognak kártérítést fizetni.

BKK buszbaleset letarolt buszmegállóval.

Éppen ezért, a személyi sérülés után pontos, részletes és alátámasztott kárigényt kell benyújtani a biztosítótársaság részére, mivel az ebből eredő károk lényegesen meghaladhatják például a sérült gépjármű árát is. Lényeges tudni, hogy kárigényének minősége határozza meg az elérhető kártérítés összegét, melyből eredően nem mindegy hogy azt ki, milyen körülmények között, milyen formában nyújtja be! A kárigény benyújtását követően a biztosító azt – jellemző módon igen hosszadalmasan – vizsgálja (adott esetben szakértők bevonásával) és alakítja ki álláspontját, melyet természetesen közöl a károsulttal is. Ilyenkor a károsultnak lehetősége van, hogy a biztosító ajánlatát elfogadja, vagy „perre” is mehet igényével.

A balesetben súlyosabb sérülést szenvedett, és a biztosító által felajánlott összeg úgy érzi még a lábadozás során felmerülő költségekre sem elég?

Most ingyenesen megvizsgáljuk ügyét!

A Baleseti-kártérítés.com olyan profi jogi szakértő partnerekkel dolgozik, akik csak és kizárólag kártérítési ügyekkel foglalkoznak. Kifejezetten baleseti kártérítésekre szakosodott specialistáink​ nem hagyják egyedül ügyfeleiket a biztosítókkal és károkozókkal szemben, vállalják a problémás ügyeket ​is. Sikerdíjas szolgáltatás fejében vállalják az ügyeket, amely azt jelenti, nem kérünk előre pénzt ügyfeleink jogi képviseletéhez, az ügyvédi munkadíjat csakis a sikeres kártérítési eljárás után​ számoljuk fel.

Baleset utáni segítőkéz

Első sorban a balesetével elszenvedett kárait felmérjük, melynek alapján egy olyan kárigénnyel élünk a biztosító társaságok irányába, mely teljes mértékben az Ön érdekeit védik. A fentieken túl széleskörű kárrendezési tapasztalatokkal rendelkező kollégáink már a kezdetektől segítségére lesznek jogos kárának az érvényesítésében. Szakemberekből álló csapatunk teljes mellszélességgel kiáll ügyfeleiért és évek hosszú sora alatt megszerzett szakmai tudásával az elérhető legmagasabb kártérítés megfizetését éri el a lehető legrövidebb időn belül.

Ha Ön bizonytalan kártérítésének összegét, illetve az eljárás folyamatát tekintve, keressen minket a Kapcsolat menüben található elérhetőségek valamelyikén – hívjon telefonon vagy írjon e-mailt – , és készséggel válaszolunk kérdéseire. Vegye igénybe szolgáltatásunkat!

Balesetet szenvedtél, és hiába nem Te vagy hozzátartozód volt a hibás, szerinted nem kaptál megfelelő kártérítést?

Szeretnéd megtudni, hogy mégis mennyit kaphatsz?

Vegyél részt ingyenes tanácsadásunkon! Csak add meg az adataidat, és szakértőink tájékoztatnak a lehetőségekről!

Balesetet szenvedtél, de nem Te voltál a hibás?
Tudtad, hogy akár több 10-, 100 milliós kártérítési összeget is kaphatsz?

A kimondottan kártérítési ügyekre szakosodott kollégáink most ingyenesen megvizsgálják az ügyedet, és elmondják, mi történhet!

Kártérítésért kapott összeg. Ez akár több 10-, 100 millió ft is lehet.

Kérjük válaszolj az alábbi két kérdésünkre, hogy lássuk, milyen baleset történt!

Milyen balesetet szenvedtél vagy szenvedett a hozzátartozód?

Milyen személyi vagy anyagi kárral járt a baleset?

Köszönjük a válaszaidat, VÁRJ!
Érdekelnek azok a tippek, amikkel megelőzheted, hogy a munkáltatód, vagy a biztosító átverjen?
Akkor add meg az email címed, és töltsd le ingyenes tippjeinket, amik baleset esetén akár több 10, de akár 100 millió forintot is érhet Neked!
Ne feledd, nem csak tippeket adunk, SEGÍTENI is tudunk!

Hogyan? Add meg adataidat, és mi megválaszoljuk a kérdéseidet, ingyenes személyes jogi tanácsadást kapsz profi szakembereinktől! Szabad helyeink gyorsan betelnek, úgyhogy jelentkezz mihamarabb!

Kérjük, add meg adataidat!