A legkevésbé ismert kártérítési módszerek közúti baleset esetén

Közlekedésünk során rendkívüli veszélyekkel nézünk szembe, sokszor egy pillanat alatt változhat meg életünk, pecsételődhet meg sorsunk, és mindazonáltal könnyen kiszolgáltatottá válhatunk környezetünkkel szemben.

Ha megtörténik a baj

A legtöbb esetben, amikor személyi sérüléssel vagy rosszabb esetben halálos kimenetelű közúti balesetek esetén a legfontosabb, hogy tisztában legyünk teendőinkkel és jogainkkal egyaránt. Sajnos elvesztett hozzátartozónkat senki nem adhatja vissza, viszont a kieső anyagiakban, nagyfokú segítséget kaphatunk. Sokan nem tudják, hogy mások hibájából bekövetkezett baleseti sérülés esetén rendkívüli, akár több 10 milliós kártérítésre jogosultak.

A trauma hevében

A legtöbb esetben a baleset traumáját kihasználva a biztosítók szinte azonnal, egy kisebb összegű kártérítést ajánlanak fel a balesetet elszenvedett családnak, hogy látszólag ezzel is enyhítsék az  anyagi terheket(pl. temetés költsége, kieső munkabér pótlása, törött autó helyreállítása).

Viszont sok esetben derül ki utólag, hogy baleseti halál vagy személyi sérülés esetén, akár több 10 millió forint kártérítés is járt volna a balesetet elszenvedett családnak, a vétkes sofőr biztosítójától.

Teljes mértékben amennyiben még nem tette meg ezeket a lépéseket, fontos tudnia, hogy személyi sérüléssel járó közúti baleset esetén kártérítésre teljes mértékben jogosult.

A legtöbb ember elfogadja a biztosítótól felajánlott összeget

A legtöbb baleset szenvedett családnak, hozzátartozóknak sajnos ebben az esetben jól jön a biztosítók által adott segítség, törődés látszata, viszont ha a trauma okozta érzelmi hullámok nem lennének és lenne elég idejük, hogy megfelelően informálódjanak, abban az esetben a élnének a kártérítés adta lehetőségekkel.

   

Miért érné be 500 ezer forinttal, ha akár 3-4 millió forintot is kaphat?

A személyi sérüléssel, halállal járó baleset esetén több 10 millió forint jár Önnek, családjának, amennyiben:

  • Megfelelő, baleseti kártérítésre szakosodott, tapasztalt ügyvéd foglalkozik kártérítési   igényével
  • Ügyvédeink sikerdíj ellenében dolgoznak, tehát csak akkor fizet az Ügyvédnek, ha Ön megkapta az Önnek járó kártérítést.

Miért nem jó bármilyen ügyvéd erre a feladatra?

Sokszor nem a baleseti kártérítésre szakosodott, általános ügyvédek vállalkoznak ezen feladatokra, viszont ők sajnos nem rendelkeznek átfogó tapasztalattal és sokkal kevesebb kártérítést „harcolnak” ki Önnek, mint amire valójában jogosult.

Biztos kezekben

Ügyvédeink csakis baleseti kártérítésre szakosodott, professzionális nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek. Ügyfeleik számára a lehetőségekhez mérten a legjobb, akár több 10 milliós kártérítést is sikeresen elérték, valamelyest enyhítve a család anyagi gondjait.

Fogadja el segítségünket, jelentkezzen ingyenes kártérítési tanácsadásunkra, kérje visszahívásunkat, vagy írjon e-mailt a kapcsolat menüpontunkban. – Kollégáink állnak rendelkezésére.

Szeretném megtudni, hogy milyen összegű kártérítésre vagyok jogosult!