Megsérült munka, vagy utazás közben?

Hosszú a felépülés, nehézzé vált az élete?

Senki nem segít? Nehezek a mindennapok és nem tudja mi lesz a jövőben?

Akkor jó helyen jár! Szánjon pár percet az alábbiakra és nem csak a mostani helyzetét, de a jövőjét is megváltoztatja!


Igen, Ön számára is létezik megoldás, anélkül, hogy éveken át kellene küzdenie a biztosítóval az igazáért!


Mi történik, ha nem kap segítséget?

  • Kihasználhatják a biztosítók és megpróbálják átverni
  • Nem kapja meg az Önt jogosan megillető kártérítést
  • Ezzel anyagi hátrányba kerül és tovább súlyosbítja a problémáit
  • Az Ön és családja jövőjét is veszélybe sodorhatja vele, ha nem áll ki az igazáért

Mikor ment életet a kártérítési eljárás?


Egyik tanulságos ügyünk D. Gézáé volt, aki egy építkezésen dolgozott...

… balesetét egy targoncáról ledőlő raklap okozta, mely eltörte a gerincét. Géza lebénult és hónapokig tartó kórházi kezelésre szorult. A felesége szinte bent élt a kórházban vele együtt, ami az erkölcsi támogatáson kívül azért volt fontos, mert egy mozgásképtelen embert nagyon nagy feladat ellátni otthon, ezért a kórházban kellett felkészülnie az otthoni ápolásra. Géza keresőképtelen lett és ápolása is egész embert kívánó feladat lett.

Az ügyvédek megtudták, hogy mi történt és egymás után küldözgették neki a névjegykártyájukat. De mikor rájöttek, hogy “problémás az ügy”, akkor egyik sem segített Gézának és családjának. Ugyanis a cégnek nem volt biztosítása, továbbá olyan kicsi volt, hogy esélyük sem lett volna kifizetni a megfelelő összegű kártérítést.

Ezt követően találtak az interneten egy fiatal, motivált és elszánt ügyvédet, mely ingyen foglalkozott a problémájukkal. A kórházban személyesen látogatta meg Gézáékat, ahol alaposan átbeszélték a baleset és az ügy részleteit. Az ügyvéd elvállalta a képviseletüket, mely igen összetett volt és elhúzódott. De sikerült kártérítési előleget kiharcolniuk, mely során már az eljárás elején némi lélegzetvételhez jutottak, hiszen a hosszas kórházi ápolás során nem tudtak dolgozni, így tetemes anyagi hiányuk volt.

Az elhúzódó és bonyolult kártérítési eljárás végül eredményes volt.
Az ügy végén több tízmillió forintos kártérítést kapott Géza és családja, mely elég volt ahhoz, hogy a tragédia ellenére ne kelljen a jövőben nélkülözniük és Géza is megfelelő ellátást kaphasson.

A súlyos balesetek és halálesetek okozta tragédiát a pénz természetesen nem tudja kárpótolni, viszont hatalmas segítséget nyújt ahhoz, hogy a veszteségek ellenére ne kelljen anyagilag nélkülöznünk és biztosítva legyen a jövőnk.