BALESETI KÁRTÉRÍTÉS
AMI VALÓBAN JÁR ÖNNEK!

De nem mindegy, hogy mennyi…

baleset-szemlyi-serulesselSokan azt hiszik, ha a baleset bekövetkezte után egyedül vágnak bele a kártérítési összeg megszerzésébe, ügyintézésébe, sikerrel járnak. Azonban van, aki, ha kap is valamekkora összeget az nagyon csekély, és még többen vannak, akik nem kapnak semmit. Miért van ez így? Mert nem fogadnak el profi segítséget. Ha Ön, egymaga szeretné intézni kártérítési ügyét, esélyes, hogy kevesebb összeget kap. Most viszont olyan szakértő segítséget kap, amellyel könnyebben elérhetőek a magasabb kártérítési összegek, és biztosan nem fog bedőlni a biztosítók csapdáinak.

A Baleseti-kártérítés.com tapasztalt csapatának támogató munkájával:

 • Önnek nem kell konfrontálódnia a biztosítóval, a károkozóval,
 • nem kell bemennie a biztosító irodájába,
 • nem kell intéznie az ügyeket, a papírmunkát, mindent mi végzünk Ön helyett,
 • csupán sikerdíjért képviseljük ügyét,
 • segítünk, így sokkal könnyebb és hatékonyabb lesz az eljárás.

Szeretnék bővebb tájékoztatást!

 

jogi-balesetHogy miért lesz hatékonyabb a kártérítési ügyintézés?


Azért, mert
a biztosítóknak jellemzően az az érdekük, hogy minél kevesebbet ajánljanak fel, minél kisebb összeget fizessenek a károsultaknak. Kevésbé veszik komolyan azokat, akik maguk intézik ügyeiket. Azonban egy szakértő, kifejezetten baleseti kártérítésekre specializálódott ügyvéd képes nagyobb eredménnyel képviseli ügyét, mivel nagy tapasztalattal rendelkezik már ilyen téren, ráadásul képes elérni azt a lehető legmagasabb kártérítési összeget is Önnek, amelyre valóban jogosult.

Hogyan működik a Baleseti-kártérítés.com szolgáltatása?

 1. Először megadja nevét, telefonszámát, és mi visszahívjuk Önt. Ez Önnek semmibe nem kerül.
 2. A telefonos beszélgetés során szakértő kollégánk kikérdezi a baleset részleteit illetően. Mi pedig részletes tájékoztatást adunk a témát illetően.
 3. Ingyenesen megvizsgáljuk lehetőségeit, és azt, hogyan tudunk segíteni.
 4. Amennyiben úgy gondoljuk, hogy képesek vagyunk kártérítési ügyében a segítségére lenni, szervezünk egy DÍJMENTES személyes tanácsadást kifejezetten baleseti kártérítési ügyekre szakosodott ügyvéd partnerünkkel. Bővebb felvilágosítást ad lehetőségeiről, elmondja, milyenek a sikerkilátások, amint megvizsgálta az Ön által behozott dokumentumokat, iratokat, amelyek a tényeket tartalmazzák.
 5. Nincs elköteleződés! Miután átbeszélték a részleteket, és Ön is úgy gondolja, hogy segítségére lehetünk, megkötjük a szerződést. (Amennyiben nem szeretné, hogy vállaljuk ügyét, akkor is legalább már hasznos információkkal láttuk el.)
 6. A megbízástól kezdve mi tartjuk a kapcsolatot a biztosítóval, munkáltatóval, Önnek nem kell az ügyeket intéznie.
 7. Nagy tapasztalattal rendelkező szakértő ügyvéd partnerünk képviseli ügyét. Tárgyal a károkozó ügyvédjével, biztosítójával, ha szükséges, bíróság előtt is képviseli az Ön ügyét.
 8. Ráadásul Önnek csak a SIKERDÍJAT kell kifizetnie.

 

Mit jelent a sikerdíjas szolgáltatás?

Azt, hogy nem kérünk előre pénzt ügyfeleink jogi képviseletéhez, tehát az ügyvédi munkadíjat csakis a sikeres kártérítési eljárás után​ számoljuk fel. Önnek csak akkor kell fizetnie, hogyha sikerre vittük ügyét, ha már fizetett Önnek a biztosító vagy a munkáltató!

garancia

piros-vastag-le piros-karcsu-le piros-vastag-le

Visszahívást kérek!

 

Miért van szüksége szakértőre?

segitseget-kapÖn is intézheti ügyét szakértő segítség nélkül, és ilyenkor nem kell sikerdíjat sem fizetnie. Azonban átlagosan 50-300%-kal kevesebb kártérítési összeget kapnak azok, akik egyedül vágnak bele.
Például egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset után a biztosító 1 millió forintot ajánl fel. Ezt a károsultak általában el szokták fogadni (és még ügyvédi sikerdíjat sem kell fizetniük). De nincsenek tisztában azzal, hogy ennek többszörösét is kaphatnák. Egy baleseti kártérítésekre szakosodott iroda segítségével akár 3 millió forint kártérítési összeg is elérhető, amelyből pár százezer forintot kell az ügyvédi sikerdíjra fizetni. Még ekkor is marad a károsultnak több mint 2 millió forintja, több mint a duplája annak az összegnek, amelyet egyedül szerzett volna meg a biztosítótól. (Ez a példánk csak szemléltető jellegű. Az, hogy ki, mekkora összeget kaphat, sokmindentől függ – a sérülés mértékétől, a gyógyulás időtartamától, attól, hogy a sérülés maradandó-e, a kiesett munkanapok számától, stb.) Ha szeretné megtudni, az Ön kártérítési ügye esetén mi az az összeg, amely jogosan követelhető a károkozótól, vagy annak biztosítójától, adja meg telefonszámát, és mi ingyenesen visszahívjuk!

Visszahívást kérek!

 

Bizonytalan kártérítési ügyét illetően?

Ha most erre a gombra kattint, és kitölti adataival az űrlapot, INGYENESEN megkapja azt a 20 000 forintot érő, 1 órás személyes konzultációt, ahol szakértő ügyvéd partnerünk részletesen megvizsgálja kártérítési ügyét, átnézi az Ön által hozott dokumentumokat és bizonyítékokat. Szakmai véleményt alkot, és megismerteti Önt a lehetőségeivel.

IGEN, élek a lehetőséggel!

 

“A Baleseti-kártérítés.com munkatársai segítettek elérni azt a magas kártérítési összeget, amely segítségével a közúti baleset után is teljes életet élhetek!” B.József

“Nagyon súlyos munkahelyi baleset következtében lebénultam. Senki sem törődött velem, nem érdekelt senkit, hogy mi lesz velem ezek után. Jelenleg itt foglalkoznak az ügyemmel, több tízmillió forint kártérítési igényem érvényesítése van folyamatban a Baleseti-Kártérítés.com szakértőinek segítségével. Ezúton is hálásan köszönöm nekik!” F. József

 

Gyakran Ismételt Kérdések

“Ismerek egy ügyvédet, ő nem tud segíteni?”Minden ügyvéd ért a joghoz, azonban aki a  kártérítésekre szakosodott, sokkal nagyobb tapasztalattal rendelkezik e téren. A jog egy nagyon sokrétű, széles terület, amelyen belül az ügyvédek szakosodnak valamilyen szűkebb jogi területre. Baleseti kártérítési ügyekre általánosan alig pár százalékuk specializálódik. A Baleseti-kártérítés.com ügyvédi partnere több évtizedes tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, így nem az Ön ügye lesz az első kártérítési ügye. Ráadásul a kártérítési jogszabályok folyamatosan változnak, ​ám ezeket ő folyamatosan nyomon követi, így nem kerüli el semmi újdonság a figyelmét.


“Egyedül is el tudom intézni?” Igen, de az egyedül, szakértő segítség nélkül elkészített beadványokra az Önt jogosan megillető kártérítési összegnek jelentősen kevesebb százalékát ajánlják a biztosítók. Amennyiben egy megfelelően, szakszerűen megírt beadvánnyal követeli kártérítését, sokkal nagyobb összegre számíthat.


“Túl messze van az irodájuk. Muszáj felutaznom Budapestre?” – Általában sajnos igen, de ez csak egyszeri találkozót jelent. Próbálunk terjeszkedni, vannak vidéki összeköttetéseink is hasonló specialistákkal, de jelenleg nem tudjuk az egész országot lefedni, ezért szükséges a konzultáció Budapesten. Ez Öntől egy egyszeri beruházás, inkább fizesse ki az útiköltséget, hiszen megtérül. Cserébe mi is beleteszünk ügyébe lelkiismeretesen munkát és energiát. Azt tanácsoljuk, ne bízzon meg olyan ügyvédet, aki nem ténylegesen szakértője a témának, csak azért mert közel van! Sok olyan ügyfél keres meg minket, aki már járt ügyvédnél, ám nem tudta sikerre vinni ügyét. Sajnos ilyen esetekben legtöbbször későn jelentkeznek nálunk, és már nem tudunk hasznukra lenni.